• Boekgegevens

  Titel: Astaxanthine
  Auteur: Gert E. Schuitemaker
  Aantal pagina’s: 128
  Prijs: € 17,50
  ISBN: 9789076161280
  Uitgever: Ortho Communications & Science
 • Meer weten?

  Blijf op de hoogte van het laatste orthomoleculaire nieuws door u aan te melden voor één of meer van onze nieuwsbrieven.

 • Meer over dit boek

  Lang leven in een goede gezondheid. Daar gaat het om.

  Iedereen kent de kwaaltjes en ziekten van alledag, maar op een dieper niveau spelen zich processen af die in het ene geval leiden tot het ‘plotseling’ krijgen van een hartaanval, in het andere geval langzaam maar merkbaar verlopen.

  Denk aan opkomende ochtendstijfheid, het krijgen van een buikje, de eerste rimpels en een afname van de conditie. Dit willen we graag voorkomen, of minstens zo lang mogelijk uitstellen.

  Kennis omtrent ‘oxidatieve stress’ en de ‘stille ontsteking’ is hierbij cruciaal. Dit zijn processen waarbij het immuunsysteem een belangrijke rol speelt.

  Maar waarom dan een boek over astaxanthine?

  Aan de hand van de veelomvattende werking van astaxanthine laat dit proces van ‘oxidatieve stress’ en ‘stille ontsteking’ zich bijzonder goed uitleggen.

  Astaxanthine heeft immers vele uitzonderlijke kwaliteiten op verschillende plaatsen in het lichaam.

   

  De hoofdstukindeling van dit boek illustreert dit.

  We zijn vertrouwd met de antioxidanten die vruchten van het land zo prachtig rood of donkerblauw kleuren en die voor ons zo supergezond zijn.

  Astaxanthine is een algen-antioxidant uit het water met een dieprode kleur.

  Het is de stof die waterdieren zoals de flamingo, de zalm en de kreeft rood kleurt. Astaxanthine is een antioxidant die tegenwoordig te weinig voorkomt in ons dagelijkse menu, maar in feite een ‘oerbeschermer’ is.

  Dit boek geeft een dieper inzicht in uw eigen gezondheid aan de hand van het verhaal over astaxanthine, de algen-antioxidant.

 • Fit met Voeding

  Facebook By Weblizar Powered By Weblizar